Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Borong terus pakaian kanak-kanak berjenama dari kilang

  1. #1
    Junior Member Teras Ceria Enterprise's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bandar Perda, Permatang Pauh.
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Borong terus pakaian kanak-kanak berjenama dari kilang

    Salam semua,
    Sesiapa yang berminat memborong pakaian kanak-kanak berjenama & original terus dari kilang bolehlah hubungi kami di Teras Ceria Enterprise.Anda akan dibawa kedalam kilang & buat pilihan sendiri di dalam kilang.Banyak design-design terbaru dari Kiki-Lala,Tom&Jerry,Popeye & macam2 lagi.Pakaian & peralatan sekolah juga ada dibekalkan.Tuala,t'shirt kanak2 & dewasa,stokin & bermacam2 lagi.Semuanya berkualiti tinggi.
    Berminat boleh hubungi Naser - 016-4857619, Jamil - 014-7418472, Siti Sara - 017-5336137. E-Mail :- nasir@cipenang.com
    Terima Kasih...
    Brand-brand yang ada ialah :-
    1) KIKILALA
    2) TOM & JERRY
    3) POPEYE
    4) GARFIELD
    5) SESAME STREET
    6) BABY TOM & JERRY
    7) PIXIE & DIXIE
    8) CUDDLES
    9) POWER PUFF GIRLS
    10) PRONIC
    11) ULTRAMAN
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Teras Ceria Enterprise; 04-17-2010 at 12:58 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default cAM NE PROSEDURNYA

    Nak tau macamna procedur nak mula niaga pakaian ni
    MENJANA TANPA HENTI

  3. #3
    Junior Member Teras Ceria Enterprise's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bandar Perda, Permatang Pauh.
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default procedur

    Quote Originally Posted by myekioskz View Post
    Nak tau macamna procedur nak mula niaga pakaian ni
    FYI pnigaan nie tak perlu procedur yg penting modal jer....

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bleh bagi catalog tak?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    boleh e-mailkan katalog tak?......rahinah_hassim@yahoo.com.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    kuantan
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Teras Ceria Enterprise View Post
    Salam semua,
    Sesiapa yang berminat memborong pakaian kanak-kanak berjenama & original terus dari kilang bolehlah hubungi kami di Teras Ceria Enterprise.Anda akan dibawa kedalam kilang & buat pilihan sendiri di dalam kilang.Banyak design-design terbaru dari Kiki-Lala,Tom&Jerry,Popeye & macam2 lagi.Pakaian & peralatan sekolah juga ada dibekalkan.Tuala,t'shirt kanak2 & dewasa,stokin & bermacam2 lagi.Semuanya berkualiti tinggi.
    Berminat boleh hubungi Siti Sara - 017-5336137.
    Terima Kasih...
    menarik ni...nak tanya, berapa minimum modal yg perlu? Kilang ni kt mana? Kalau Johor, specific place kt mana?

  7. #7
    Senior Member ujai's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    125
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam..

    Ada website tak untuk catalog? Lagi satu.. nak order tu, berapa MOQ nya?

    Harap dapat deal business dengan awak..

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hulu Kelang
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Teras Ceria Enterprise View Post
    Salam semua,
    Sesiapa yang berminat memborong pakaian kanak-kanak berjenama & original terus dari kilang bolehlah hubungi kami di Teras Ceria Enterprise.Anda akan dibawa kedalam kilang & buat pilihan sendiri di dalam kilang.Banyak design-design terbaru dari Kiki-Lala,Tom&Jerry,Popeye & macam2 lagi.Pakaian & peralatan sekolah juga ada dibekalkan.Tuala,t'shirt kanak2 & dewasa,stokin & bermacam2 lagi.Semuanya berkualiti tinggi.
    Berminat boleh hubungi Siti Sara - 017-5336137.
    Terima Kasih...
    Menarik sekali... saya nk tahu Kaedah pembelian (terms & condition). ini email saya mr_habau@yahoo.com
    TQ.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Johor, Kelantan
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Salam... aii mana tuan thread nih? tolong email katalog di haykal77@hotmail.com yer.... nak tau jugak tentang nih... berapa min RM?

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Klang
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Aku pun minat jugak, tapi mana pergi tuan punya thread? Ntah2 dia cuti raya cina lama sgt nih. Anyway, cepat2 la reply, ramai yg sedang menunggu nih. ok. andsmartent@yahoo.com. deegifts.blogspot.com

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •