Results 1 to 2 of 2

Thread: Makanan Organik - Lubuk Duit di Malaysia

 1. #1
  Junior Member zulmnster's Avatar
  Join Date
  Aug 2010
  Location
  Kuala Lumpur
  Posts
  24
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default Makanan Organik - Lubuk Duit di Malaysia

  Assalamualaikum,

  Di sini saya ingin memperkenalkan makanan organik Melilea. Melilea Greenfield Organic mengandungi 25 jenis sayur-sayuran yang ditanam secara organik dan diiktiraf sebagai makanan organik bertaraf 5 bintang oleh United Nation Organic Friendship Association. Produk ini diformulasi oleh Dr Henry Chang di Amerika Syarikat dan di Malaysia di pasarkan oleh Melilea International yang diterajui oleh Dr Allan Wong.
  Ianya disahkan halal oleh Islamic Food and Nutrition Council of America.

  Di Amerika Syarikat pemakanan organik telah menjadi amalan dan bisnes ini melebihi USD1 Trillion setahun. Di samping itu, pengamalan makanan organik masih baru di Malaysia dan di kalangan orang Melayu.

  Maklumat lengkap bolehlah didapati di http://bisnes24jam.blogspot.com atau hubungi Norizan di 0163475594.

  Serba sedikit tentang penanaman sayuran organik - Tanah dibiarkan kosong antara 3 - 7 tahun bagi membolehkan kesemua asid yang terdapat ditanah di uraikan oleh cacing tanah. Tanaman ditanam tanpa pencemaran baja kimia dan racun makhluk perosak. Di sekeliling tanaman di tanam pokok-pokok bunga dan baja yang diguna adalah baja kompos dari cacing tanah. Kenderaan keluar masuk ladang dihadkan kepada 8km/j dan jarak ladang ke jalanraya atau penempatan adalah dalam lingkungan 30km. Ini bagi memastikan tanaman tidak langsung terdedah kepada asap kenderaan atau racun perosak yang dibawa oleh angin. Ia mencapai tahap organik 5 bintang kerana ia mempunyai keupayaan menyembuh penyakit zaman moden ini.

  Antara penyakit yang telah berjaya disembuhkan adalah diabetik, darah tinggi, barah tahap 2, gout, asthma, migrain, tyroid, fybroid dan lain-lain penyakit yang mana testimoninya boleh di dapati di http://bisnes24jam.blogspot.com.

  Pada seminggu pertama, nyahtoksin akan berlaku dimana najis tersumbat di dalam usus akan dikeluarkan. Ini akan membuatkan pengamalnya berasa sangat lapang, kepalberasa ringan, kulit semakin cerah dan lebih bertenaga.

  Terus terang saya maklumkan bahawa produk ini adalah perniagaan multi level tetapi berkonsepkan produk pengguna di mana tumpuan adalah lebih kepada keberkesanan produk berbanding menjana pendapatan.

  Tetapi sekiranya dilaksanakan dengan tekun dan sabar, ia akan menjana pendapatan yang lumayan juga.

  saya sendiri telah mengamalkan produk ini selama lebih 2 tahun dan pada peringkat awal telah nampak perubahan pada bulan pertama mengamalkannya. Testimoni saya boleh dilihat di http://bisnes24jam.blogspot.com ruangan testimoni.

  Harga Melilea Greenfield Organik adalah RM198.00, Soya Organik berharga RM15.90, Apple Organic Orchard berharga RM47.00.

  Kesemua produk di atas adalah untuk bekalan selama sebulan untuk kegunaan seorang.

  Sila lawati http://bisnes24jam.blogspot.com untuk maklumat lengkap bagaimana ingin mengekalkan kesihatan dan menjadi cantik dengan pemakanan organik.

  Pemakanan organik sesuai bagi seawal umur 4 bulan dan sehingga peringkat umur lanjut. Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan anak dan juga ibu-ibu di dalam pantang.

  Sila hubungi Norizan di0163475594 untuk keterangan lanjut.
  Lawati www.zonecanggih.com untuk ketahui cara menjana pendapatan berterusan autopilot dengan modal yang sangat rendah.

 2. #2
  Member
  Join Date
  Sep 2010
  Posts
  40
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  makannan organik...semuanya mudah skrg..peluang y bagus tuk bt duit

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •