Results 1 to 2 of 2

Thread: Plan pemasaran strategik dilancarkan

 1. #1
  Junior Member
  Join Date
  Nov 2008
  Posts
  5
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default Plan pemasaran strategik dilancarkan

  Bagi melancarkan perniagaan Fatrade dan juga melahirkan usahawan-usahawan Kecil yang tidak berkemampuan serta perkongsian keuntungan perniagaan Fatrade kepada ahli-ahli, maka Fatrade telah memperkenalkan satu Plan Pemasaran Strategik Fatrade (FSMC). Plan tersebut adalah seperti berikut:-

  PLAN 1

  Bagi melahirkan usahawan-usahawan kecil yang kurang berkemampuan, Pihak Syarikat menawarkan pembelian barangan secara Tunai dengan nilai RM 570. Faedah yang diperlolehi ialah keuntungan 30% secara langsung ke atas nilai barangan tersebut.

  PLAN 2

  Plan 2 pula adalah bertujuan melahirkan usahawan Maju dimana syarikat menawarkan kepada mereka yang membeli produk FaTrade dengan harga minima RM 2300.00. Pihak Syarikat menawarkan insentif keuntungan 30% secara langsung ke atas nilai barangan disamping memperolehi pendapatan RM 100 setiap bulan selama 20 bulan.

  PLAN 3

  Syarikat juga mempelawa kepada mereka yang berminat dengan menyertai SKIM USAHAWAN FATRADE dibawah ' SHARE HOLDER BUSINESS COMPANY' yang bermaksud Projek Usahasama dengan syarikat dimana mereka dikehendaki menanam modal kedalam perniagaan syarikat bagi tujuan mengeluarkan produk=produk atau perkhidmatan atas jenama FaTrade. Dengan ini, Pihak syarikat menawarkan kepada mereka yang menanam modal minima RM 5,300.00 untuk tempoh 2 tahun dan akan memberi pulangan keuntungan kepada mereka sebanyak RM 400 setiap bulan selama 20 bulan.

  Selepas tamat tempoh matang iaitu 2 tahun (24 bulan), wang pokok mereka akan dikembalikan.

  Didalam Plan 3 ini, penanam modal dan pihak syarikat perlu menandatangani satu perjanjian ' Share Holder Business Company' yang akan dikeluarkan oleh pihak syarikat.

  Diharapkan dengan plan-plan yang diperkenalkan akan melahirkan usahawan-usahawan fatrade dan juga memberi peluang perniagaan dan pendapatan kepada ahli-ahli Fatrade. Keseluruhanya , plan tersebut memberi keuntungan kepada kedua-dua belah pihak.

  Antara produk-produk yang ditawarkan adalah Penjimatan Petrol, Produk Kesihatan berasaskan lintah (Lelaki), Sistem Sebaran SMS dan lain-lain.

  Disini ingin dimaklumkan juga, Fatrade telah mewujudkan satu cabang perniagaan baru iaitu Perkhidmatan Kereta Sewa melalui FaTrade Car Rental iaitu Kelisa, Kancil, Wira dan Iswara.


  Semoga dengan penyertaan dan sokongan yang diberikan, akan memberi keuntungan kepada semua pihak termasuk syarikat, penanam modal, ahli fatrade dan masyarakat keseluruhannya.


  Sila hubungi 019-3576690 / 017-2124103 untuk penjelasan lanjut.


  Sekian

  admin

  FaTrade Groups


  NOTE : PINJAMAN PERIBADI DENGAN STANDARD CHARTED BANK. JUGA BOLEH DIURUSKAN :

  1. Terbuka kepada semua termasuk yang bekerja sendiri.

  2. Dokumen yang diperlukan salinan IC pemohon shj.

  3. Pemohon mesti mempunyai rekod pinjaman spt pinjaman rumah, kereta dan sebagainya.

  4. Pemohon juga tidak disenaraihitam oleh institusi kewangan.

  5. Gaji melebihi RM 1500 ke atas.


  Cabang Perniagaan FaTrade

  1. http://www.peluangniaga.net - ICT

  2. http://www.fatrade2u.com/admin - ICT

  3. http://bisnesslintah.blogspot.com - Prdk Kesihtan

  4. http://magicbag2u.blogspot.com - Jimat Petrol

  5. Perkhidmatan Kereta Sewa

 2. #2
  Junior Member
  Join Date
  Nov 2008
  Posts
  12
  Thanks
  0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default Penjimatan 200% !

  PENJIMATAN 200% !

  3,120 Yahoo Groups Aktif! 829 Google Groups Aktif! Lebih 3 JUTA PROSPEK !
  TEKNIK MUDAH BAGAIMANA CARA MENDAFTAR
  DAN MENGHANTAR IKLAN KE LEBIH
  3,120 YAHOO GROUPS !

  PENJIMATAN 200% !
  Dengan modal hanya RM60 sahaja anda berpeluang mendapat PRODUK HEBAT disamping MENJANA PENDAPATAN TANPA HAD! Lihat senarai berikut apa yang akan anda dapat dengan RM60.
  Peluang Menjana Pendapatan Sehingga RM1,111,100
  Bagaimana pula jika anda berjaya memperkenalkan kepada 10 orang dan setiap orang mencari 10 orang (anda boleh cari sebanyak yang boleh tajaan langsung) pendapatan anda adalah seperti berikut;
  Anda hanya perlu bekerja pada aras pertama sahaja iaitu untuk memperkenalkan kepada 10 orang rakan. Jika terjadi struktur tepat seperti pengiraan diatas, pendapatan anda boleh mencapai RM1,111,100.00! Percayalah kerana metematik tidak pernah berbohong....
  www.malaysiagroups.com/?id=lima50

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •